עין עצלה באמצע החיים ללא הסבר ברור

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

23/04/2017 | 23:47 | מאת: עצלנית

שלום וברכה דוקטור! שאלתי היא - האם עין עצלה יכולה להתפתח פתאום בגיל 25 ללא כל סיבה ממשית? ידוע על בעית אקומודציה האם יתכן קשר בין השתיים? (ללא משקפיים עקב חוסר מספר למרות ירידה בחדות ) מה הסימנים של עין עצלה??? לתשובתך אודה. תודה רבה

שלום רב! עין עצלה לא יכולה להתפתח בגיל מבוגר. עין עצלה היא מצב שבילדות מוקדמת העין לא ראתה טוב מסיבות שונות וע"כ המוח "למד" לא לראות. זה מתבטא בחדות ראייה נמוכה גם אם מרכיבים משקפיים עם התיקון הנכון. יש הרבה סיבות לירידה בראייה בגיל המבוגר. וע"כ המלצתי לך היא להיבדק ע"י רופא עיניים ע"מ לאבחן את הסיבה לראייה הירודה שלך. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה