קוצר ראייה וצילינדר עזרה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

13/04/2017 | 16:50 | מאת: דן

שלום, מה שקורה אצלי הוא כזה יש לי מספר -4 בשתי העיניים וצילינדר -0,5 עכשיו כשאני קורא המשקפיים רק מפריעות לי כי הן מקטינות את הכתב.. אז חשבתי אולי לקנות משקפיים בלי מספר אבל *עם צילינדר* וככה אולי אראה יותר חד שאני קורא. האם זה רעיון טוב?

שלום דן! צילינדר -0.5 הוא צילינדר קטן מאוד ולא כ"כ משמעותי. המלצתי לך היא לנסות לקרוא ללא משקפיים. הבעייה שהמרחק של הפוקוס לקרוב ללא משקפיים הוא כרבע מטר ולעבודה עם מחשב זה יכול להקשות עליך. לא ציינת את גילך ויכולה להיות לכך משמעות לגבי ההמלצה למשקפיים. כל טוב! ד"ר רונית יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה