איך להרגיל תינוק למשקפיים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

02/03/2014 | 13:30 | מאת: ורה

לא בטוחה שזה המקום הנכון אך אשמח לכל עזרה יש לי בן בן שנה וחמישה חודשים שעקב פזילה צריך להרכיב משקפיים (יש לו מספרים גבוהים בשתי העיניים) ורציתי לברר איך ניתן להרגיל אותו אליהם כיוון שכרגע אינו מוכן לשים אותם וזורק אותם ופעם אחת הסכים לשחק איתם אך בעיקר ללעוס את הידיות.

שלום ורה, לעיתים כאשר לא מצליחים להרכיב את המשקפיים, ניתן לזלף טיפת אטרופין בריכוז נמוך אשר מטשטשת את הראיה לשבועיים וגורמת לתלות במשקפיים. פני לרופא העיניים המומחה לילדים שלך ע"מ לבדוק את האפרות לזלף זאת לבנך. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה