דימום שבוע אחרי היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/12/2016 | 20:19 | מאת: סבי

כשבוע לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית התחיל דימום שחור חלש שהפך לדימום אדמדם-שחור. לא אובחן דבר שלילי במהלך הבדיקה אך הרופא ציין שלא התרחש ביוץ (הגעתי לבדיקה במועד שכבר ציפיתי למחזור). בנוסף הדימום לא מלווה בשום כאבים, למרות שאני בדרך כלל סובלת בכאבי מחזור חזקים וכאבי ראש. אם לא בייצתי, אז מהו הדימום הזה? האם הוא תוצאה של הבדיקה? אוסיף כי הפסקתי לקחת גלולות לפני כחודשיים, כלומר כבר היה מחזור אחד, והדימום הנוכחי נופל על המחזור השני. אך כפי שציינתי, לפי הרופא, לא היה ביוץ.

לא ברור לי מה הסיבה לביצוע הפעולה, מה היו הממצאים ומתי נעשתה היסטרוסקופיה נעשית מייד בתום הווסת מומלץ להתייעץ עם רופאך המכיר את כלל הפרטים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה