שלום ד"ר סוריאנו. ושנה טובה. שאלה בעניין-

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

09/10/2016 | 00:16 | מאת: אני

אנדומטריוזיס 1. בניתוח כרתו לי את הפריטנאום ימני והשמאלי. מה זה אומר? שלא יווצרו יותר הידבקויות באגן? 2. מתי ממליצים לגעת ולהסיר אנדו' שקיים במעי?

שלום לך אשמח באם תפני שאלות אלו למנתח או תפני לייעוץ עם דוח הניתוח המפורט יש להכריך, להכיר את כלל תלונותייך את הממצאים בבדיקות ואת דוח הניתוח והתשובה הפתולוגית לגבי מעורבות מעי כאשר ישנן תלונות הקשורות למעי, חשש מהיצרות, דימום רקטלי יש לטפל גם במוקדים אלו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה