כריתת חצוצרה לאחר 2 הריונות מחוץ לרחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/10/2016 | 20:01 | מאת: הילה

שלום, בת 35. בחצי השנה האחרונה היו לי 2 הריונות מחוץ לרחם בחצוצרה השמאלית. הראשון נספג לבד ללא התערבות רפואית והשני עברתי כריתה של החצוצרה בלפרוסקופיה.בניתוח ראו את החצוצרה השניה ואישרו שהיא תקינה. מה הסיכוי שלי להריון טבעי תקין? כמה זמן אחרי כריתת החצוצרה אני אמורה לקבל מחזור? אודה לכל מידע בנושא תודה רבה

באם החצוצרה השניה תקינה ולא נמצאו ממצאים נוספים באגן הסיכוי להשיג הריון תקין ברחם הינו גבוה ולכן אין סיבה לדאגה כמובן יששנה חשיבות למעקב כבר בתחילת ההרין בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה