ציסטות צלולות בשחלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/07/2015 | 11:00 | מאת: ורד

בת 51 עם מחזור סדיר. נמצאת במעקב עקב ציסטה משמאל מספר שנים. יש לי שרירן סובסרוזי 40 ממ ברחם. שחלה ימנית תקינה. בשחלה השמאלית שני ממצאים ציסטיים צלולים, 44 (יש לי אותה כבר 5 שנים) ו-26 ממ. בדיקת מרקרים יצא 44. האם הסיבה יכולה להיות רחם שרירני וציסטות בשחלה? יש לי גם דלקת בכתף, אני לא יודעת אם זה קשור. תודה.

לא אוכל לסייע ללא היכרות עם כלל הפרטים כולל בדיקת על קול ובדיקתך החלטה על ניתוח או מעקב הינה החלטה משמעותית ויש לקבל את כלל המידע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה