היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

29/05/2015 | 08:45 | מאת: ליעד

שלום רב, כחודשיים וחצי לאחר לידה התברר כי נשארו שאריות שיליה ברחם. עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית ולאחריה ניתוחית. כיום אני 15 שבועות לאחר לידה ועדין לא נפסק הדימום (עוד מהלידה)(חודש מאז הניתוח) האם סביר עדין לדמם? תודה מראש, ליעד

לא אוכל להתייחס ללא בדיקתך האם קבלת טיפול הורמונלי? האם נבדקת לאחר הניתוח?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה