ca-125

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/02/2014 | 11:57 | מאת: מיכל

מה הם מסגרת הערכים של בדיקה זו (המינימום והמקסימום). בעקבות מציאת גן BRACA2 התבקשתי לעשות הבדיקה. התוצאה היא 11.1. האם בדיקה זו אמנם מדוייקת ויכולה להצביע על סרטן שחלות? תודה

הערכים תקינים בדיקה זו אינה מדוייקת מספיק על מנת לקבוע באופן נחרץ באם יש או אין סרטן שחלות אשמח להרחיב באם תפני להערכה ואוכל להכיר את כלל הפרטים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה