ניתוח פתיחת בטן להוצאת מיומה בהשוואה לניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/01/2014 | 19:00 | מאת: מירי

כדי שיהיה לי סדר גודל.. במה שונה ניתוח פתיחת בטן ברמת ימי אשפוז וסיכונים מניתוח קיסרי להוצאת תינוק?

ההחלמה והסיבוכים קשורים לגורמים רבים ושנים כולל מחלות רקע, גיל גורמי סיכוןשונים וכמובן מספר השרירנים גודלם ניתוחים קודמים ועוד חשוב לפנות להערכה ולדעת האם ניתן לבצע ניתוח זה בגישה לפרוסקופית באופן כללי מדובר בחתך דומה או קטן יותר מניתוח קיסרי אשפוז למשך יומיים או שלושה עם שיעור סיבוכים בס"כ נמוך והחלמה מהירה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה