האם אקבל אישור לפונדקאות בגלל רחם דידלפי?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/01/2014 | 16:53 | מאת: שני

שלום , אני בת 28 בעלת רחם דידלפי בעקבטת הפלה טבעית אשתקד נודע לי על הרחם הדידלפי . נכנסתי ללחץ נוראי ואין לי מושג אם אוכל להביא ילדים אני ובן זוגי מעוניינים בפונדקאות השאלה האם יאשרו לי זאת בועדה ? הרי ולא קיימת סכנה ממשית לחיי (אך כולנו יודעים במה זה כרוך גם מבחינה מנטלית) תודה מראש , שני

שלום לך ההפלה והעובדה שמדובר ברחם בעל מבנה שונה גרמה ללא ספק לחרדה וחששות יש לבצע הערכה מקיפה לגבי מבנה הרחם, ולסייע במתן מידע לגבי האלטרנטיבות כולל תמיכה בתהליך יש להכיר את כלל האלטרנטיבות על מנת להפחית חרדה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה