עזרה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/01/2014 | 14:30 | מאת: חנה

בת 62, עברתי גרידה בעקבות דימומים. שלחו לי בדיקה במעבדה והתשובה ההבחנה- endometrial polyp and simple hyperplasia without atypia, endometrium הרופא המליץ לקבל כל שלושה חודשים זריקה דפו-פרוברה אחרי שלושה שבועות התחלתי לדמם שוב. מבקשת את עזרתך, האם זה תקין? או להמשיך לקבל את הזריקה?

הדימום אינו מפתיע ואינו מדאיג יש כמובן צורך בהערכה אשמח לסייע אנא צרי קשר עימי- 036447215

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה