שאלה חשובה בבקשה*** עברתי היסטרוסקופייה להוצאת פול

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/11/2013 | 19:42 | מאת: שרונה

פוליפ מהרחם והאחיות והרופא המנתח אמרו לי שאני אמורה לקבל מחזור תוך כמה ימים: יומיים שלושה אחרי הניתוח ועדיין לא קיבלתי... האם זה נורמלי? (המחזור ששלי סדיר ואני אמורה לקבל בעוד שבוע אבל עברו 4 ימים מהניתוח טעדיין לא קיבלתי) תודה אשמח לתשובה

אייני רואה כל בעיה אך כדאי להייעץ עם רופאך עם המנתח המכר את כלל הפרטים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה