כריתת שחלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/09/2013 | 20:25 | מאת: ריבי

רופא גניקולוג אבחן לי בבדיקה ואולטראסאונד 2 ציסטות בשחלה שמאלית . השחלה גדלה ל 47x50 מ"מ והוא ממליץ לכרות אותה בניתוח לפרוסקופי. הציסטות היו במעקב כ -3 שנים עד שגדלו למצב הנוכחי. האם צריך לכרות את השחלה או יש אפשרות להוציא את הציסטות או האם יש דרך אחרת לטפל? אני בת 58.

נממצאים אלו מחייבים ניתוח יש להכירך, להכיר לעוןמק את מאפייני הממצאים ולאחר הערכה לבחור את הניתוח המתאים בגילך הפעוטלה המומלצת הינה כריתת השחלה ולא כריתת הציסטה אשנמל לסייע אנא צרי קשר עם המרפאה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה