חשד לאנדו

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

25/08/2013 | 14:31 | מאת: דחוף לי

אני בת 20 ומאז שהתחלתי לשכב פעם ראשונה אם חבר קבוע הרגשתי כאבים בזמן חדירה ובמהלכה כאבים לאחר כמה זמן גם כאבי הגן בטן וגב אם כאבי ראש וסחרחורות והקאות דמה במיון נשים היבחנו לי דלקת אגנית הכאבים הוקלו אחרי 8 חודשים ומתחזקים במחזור אך כאב ביחסי מין עדיין קיים ולפעמים יש רגישות באיבר המין האם מה שאני עוברת זה בעצם לא דלקת אגנית?

כאבים בעת קיום יחסים כאבים במהלך הווסת חשד לדלקוםת אגניות ופניות חוזרות למיון מחייבים הערכה חוזרת וטיפול יתכן והאבחנה שונה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה