ציסטה בשחלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

09/08/2013 | 11:03 | מאת: חנין

שלום לך בבדיקה אצל רופא הנשים עקב כאבים עזים בבטן תחתונה ואגן וגם דימום חזק עם הרבה גושים והפרעות במחזור נמצא בבדיקת אולטרה סאונד את הממצאים האלה: רחם 42X47 עם שרירן איטרהמוראלי אחורי קטן רירת קוית תקינה בשחלה ימנית ממיצא ציסטי של 17X19 חשוב לציין שאני לוקחת גלולות בלארה באופן סדיר אבל לאחרונה הכל השתבש והציסטות חוזרות למרות שאני נוטלת את הגלולות ולא יודעת איך ומתי להתחיל לקחת את הגלולה כי יש איחור במחזור ואי סדירות אשמח לקבל תשובתך

הממצא הציסטי אינו מדאיג ואינו דורש טיפול על מנת להסדיר את המחזור יש להפסיק את הגלולות למשך שבוע ולהתחיל שוב כמובן שיש לבצע בדיקת הריון ולברר את בסיבה לכאבים העזים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה