ציסטה בהריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

29/07/2013 | 13:27 | מאת: ליאת

לפני כ 5 שנים אובחן אצלי אנדומטריוזיס בשחלות, לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח, האנדומטריוזיס היה במצב קשה ומפושט. היום אני בשבוע 9 להריון (ספונטני) ומזה כשלושה שבועות יש לי כאב בבטן תחתונה ימנית בעת מאמץ ביציאות. באולסרסאונד שעשיתי בשבוע שעבר ראו 2 ציסטות צלולות בשחלה הימנית בקוטר של כ 21 ו-39 מ"מ. האם יכול להיות שהאנדומטריוזיס חזר? אולטרסאונד קודם שעשיתי היה לפני כחצי שנה ולא נצפו בו שום ממצאים.

ברכות על ההריון המיוחל אשמח לראותך להכירך ולברר מה טיב הממצאים אינני רואה כעת סיבה לדאגה אשמח באם תיצרי עימי קשר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה