החמרה בכאבי אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/02/2013 | 18:26 | מאת: קרן

שלום רב, יש לי אנדומטריוזיס , אני כשבעה חודשים לאחר לפרוסקופיה של כריטת ציסטה וצריבת נגעים. כשלושה חודשים לאחר הניתוח התחלתי לנסות להרות ומאז צמחה לה ציסטה חדשה של כ4 ס"מ בשחלה השנייה (הלא מנותחת) הייתי במרפאתך ב31/1 והמלצת להמשיך בירור במרפאת פיריון. נקבע לי תור רק לעוד ארבע חודשים. בימים האחרונים חלה החמרה רצינית בכאבים ובאולטרה סאונד שעשיתי לא נמצא שיש סיבוב שחלה או מצב חירום אחר. - האם לקחת גלולות בנתיים כדי לעצור את המחלה מלהתפשט - האם ניתן לעשות משהו נוסף כדי למנוע את הכאב הנוראי בתודה מראש , קרן

שלום אנא צרי עימי קשר ישירות ואשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה