לא ברור מה יש לי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

29/01/2013 | 11:18 | מאת: אנונימית 1

שלום! מזה כחמישה חודשים אני סובלת מכאבים עזים לאחר המחזור. הכאבים מופיעים בערך ביום האחרון של המחזור ונמשכים כשבוע. במהלך בדיקות מרובות התגלתה מיומה קטנה (1סמר). רוב הרופאים טוענים שהיא לא הסיבה לכאב. הייתי כבר אצל שישה רומאים שונים ולאף אחד אין תשובה חד משמעית רק השערות וכולו שונות. ההשערה האחרונה הייתה אנדומטריוזיס אך לא הבהירו לי את חומרת המחלה. רק לאחר התייעצות עם אנשים בסביבתי הבנתי שזו עלולה להיות מחלה רצינית. אני נשואה טריה ומנסה להרות, כל אחת מההשערות טומנת בחובה חשש בקושי להכנס להריון לכן אני לחוצה מתמיד. אשמח לדעת מה עליי לעשות? אחרי שישה רופאים אני כבר לא יודעת לאן לפנות... אשמח לתשובה

אשמח לסייע לך אנא אל תהססי לפנות בהקדם, לכאבים יש סיבה ויש לעשות מאמץ לשם הגעה לאבחנה. לנושא זה יש השלכות לא רק לגבי איכות חיים אלא לעיתים גם לנושא הפוריות

08/04/2013 | 12:13 | מאת: שירה

יש לי בעיה ממש דומה לשלך! גם לי אובחן שרירן קטן ויש לי כאבים דומים למחזור כבר חצי שנה והרופאים אומרים לי שאין קשר...אשמח אם תתקשרי אליי ואולי יחד נמצא את הגורם כי אני מבינה אותך זה יכול להוציא אותי מדעתי הכאבים

08/04/2013 | 12:14 | מאת: שירה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה