ca125

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/11/2012 | 17:50 | מאת: יערית

קיבלתי תוצאת בדיקה ca-125 . התוצאה היא 42.64 u/ml. הבנתי שמעל 35 זה מעיד על סרטן שחלות אבל שהבדיקה לא תמיד מהימנה. יש לי תור לרופא בעוד 3 חודשים. האם התוצאה מראה משהו דחוף ועלי לבוא לרופא בדחיפות או לחכות?

אינני יודע מדוע נשלחת לביצוע הבדיקה מה הן תלונותייך ומה היו הממצאים ועוד פני למי שמכיר את כלל הפרטים- רופאך ותתייעצי עימו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה