שלום

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/11/2012 | 20:04 | מאת: אושרת

אני בת 26,רווקה. המחזור החודשי שלי תמיד היה סדיר,בשנה האחרונה הוא התחיל להשתבש,פעם הגיע בתחילת חודש,פעם בסוף חודש. היו חודשיים שלא קיבלתי מחזור (יולי-אוגוסט) ובספטמבר קיבלתי פעמיים מחזור. החלטתי לגשת לרופאת נשים,היא נתנה לי לבצע בדיקת אולטרסאונד לבדוק מה הבעיה. במהלך הבדיקה גילו אצלי בשחלה הימנית מבנה ציסטי צלול 26 מ"מ. לאחר כמה ימים מביצוע הבדיקה,קיבלתי מחזור,הדימום היה רב מאוד,נמשך במשך יומיים. לאחר מכן,נחלש. רציתי לדעת האם זה כתוצאה מציסטה שהתפוצצה. והאם עליי לדאוג? אודה לך על תשובתך. יש לציין שאני בריאה. המחזור שלי נמשך כעשרה ימים.

שלום לך על מנת לקבוע מה הגורם לדימום הלא סדיר יש לקבוע מה מקורו צוואר? רחם? יש לברר האם קיימת הפרעה הורמונלית האם הביוץ תקין ועוד לא אוכל לסייע ללא בדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה