חום אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

15/08/2012 | 17:59 | מאת: מיכל

לפני שבועיים עברתי כריתת רחם בלפרוסקופיה .לא לקחתי שום טיפול אנטיביוטי לאחר הניתוח. לפני 5 ימים התחילו שלשולים קשים והתכווצויות חזקות בבטן.מאז הניתוח היה לי חום בין 37.4 ל- 38 .עשיתי בדיקות דם ואתמל רופאת המשפחה נתנה לי אנטיביוטיקה "ציפרודקס 500 מ"ג- פעמיים ביום. יש לי מס' שאלות: 1. האם לדעתך החום הוא מחיידק ? עברתי בדיקה גניקולוגית ומבחינה זו הכל בסדר. 2. רמת ההמוגלובין היא 10 - אינני יכולה לקחת כדורים עד שהשלשול יעבור- האם מומלץ משהו אחר. האם זו רמה מסוכנת? 3. האם יתכן חום כ"כ הרבה זמן לאחר ניתוח ללא קשר לוירוס או חיידק? 4. אני מאוד חלשה ומותשת - יש לך רעיון לחיזוק הגוף. מודה לך מאוד על ההתייחסות

יש הכרח לפנות ישירות למנתח/ ביח שנותחת הוא זה שמכיר את כלל עברך הרפואי מהלך הניתוח הממצאים והוא זה אשר אחראי על המהלך שלאחר הניתוח פורום זה אינו תחליף לבדיקת רופא ואינו יכול להמליץ על טיפול ללא בדיקה שבועיים לאחר ניתוח אינם זמן רב ואת עדיין בתהליך החלמה כאמור לא אוכל לסייע ללא בדיקה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה