הוצאת רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

29/07/2012 | 19:33 | מאת: עינת

שלום. הרופא נשים שלי המליץ לי לעשות ניתוח להוצאת הרחם מכיון שהשרירנים שלי גדול תוך שנה בכפול. יש לי שרירן של חודש חמישי. הבטן באמת יותר גדולה אך אין לי דימומים, אין לי כאבים, לפעמים קצת לחץ. אני מאד מאד מפחדת מהניתוח, הן מהמצב להגיע לגיל הבלות. אני בת 50 אבל עדיין מקבלת מחזור סדיר. האם כדאי ללי לחכות לגיל הבלות ואז השרירנים יתכווצו או לעבור ניתוח בכל זאת. אשמח לדעה נוספת. תודה

לא ניתן לסייע לך ללא בדיקתך וללא היכרות עם תלונותייך, עם הממצאים בבדיקה ובדיקת האולטראסאונד במהלך ההערכה ניתן לקבוע האם מומלץ לבצע ניתוח זה בגישה לפרוסקופית ולהמנע מפתיחת בטן כמו כן יש לדון בנושא השארת השחלות מומלץ לפנות להערכה

16/08/2012 | 14:43 | מאת: שרי

ברצוני לשתף אתכם,עברתי לפני כ-3 שבועות את הניתוח לכריתת רחם באמצעות פתיחת הבטן ואכן לא נורא הפחד יותר גדול ממה שזה.כעת אני בהחלמה והחיים טובים ויפים

16/08/2012 | 17:10 | מאת: עינת

שרי שלום. מאחלת לך החלמה מהירה ובאמת חיים יותר טובים. אני בדרך... מקווה שזה באמת לא מפחיד כמו שזה נשמע... שבת שלום

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה