ייעוץ בבקשה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/04/2012 | 14:27 | מאת: מורן

היי אני ילדתי לפני כשנה וחצי ילדה מתוקה בניתוח קיסרי ולאחר שבועיים אושפזתי עקב דימום ייתר ונעשתה לי גרידה לייסור השאריות.. לאחר 4 חודשים התחלתי ללכת לרופא עקב חוסר קבלת מחזור, ולאחר בדיקות וטיפול הורמונלי נעשה לי ניתוח של הדבקויות ברחם כאשר הניתוח הוגדר כטוב והצליחו לבנות לי חלל רחם חדש, ואף הכנסתי התקן על מנת שתוכל להנות רירית רחם חדשה., הניתוח חל באוגוסט שנה שעברה. בחודש ינואר הוצאתי את ההתקן והתחלתי שוב לקבל טיפול הורמונלי במהלכו קיבלתי מחזור רק פעם אחת. היום אני עוד הפעם לא מקבלת מחזור ולאחר בדגירה עם הרופא הוא טוען כי הרירית בסדר אך שוב יש איזשהוא חסימה ברחם שמפריעה לקבלת המחזור. הנני מעוניינות בהריון נוסף ורוצה כמובן לקבל כמובן לקבל מחזור סדיר והכל השאלה שלי האם ישנם טיפולים נוספים שאפשר לעשות על מנת שאני אקבל מחזור או על מנת שלא יהיו שוב הדבקויות ומהם באמת הסיכויים שזה יסתדר?!? האם זה יכול לגרום לאי פריון?!? אשמח לייעוץ נוסף, בברכה

שלום לך לא אוכל לסייע ללא העכרות עם כלל המידע כולל דוחות הניתוח וכולל מעקב אחר הרירית וביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית אשר מבוצעת במרפאתי ללא בחינה מדוקדקת של תפקוד הרירית דהיינו דימום ווסתי וללא בדיקת החלל לא אוכל לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה