מקווה שאני בפורום המתאים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/09/2002 | 10:09 | מאת: גשמןקךש

לפני 8 חודשים עברתי tah + bso ובנוסף colposuspension . מאז יש תופעה של stress incontinence קלה. התופעה יכולה עם זמן נוסף להעלם ?

חסרים פרטים רבים לגבי סיבת הניתוח, תלונותייך לפני הניתוח, ומה בוצע בניתוח. מטרת ה- colposuspension לטפל בבריחת שתן במאמץ. יש לבצע בדיקה אורודינמית כדי לעמוד על הסיבה לבריחת השתן ולעיתים קרובות ניתן להעזר בטיפול פיזיוטרפי.

23/09/2002 | 20:29 | מאת: גשמןקךש

סיבת הניתוח: דמום עם כאבים . ממצא פתולוגי:intramuscular and subserous leyomiomas whith changes of red degeneration לא היו תלונות על בריחת שתן . בשלב זה אני לא מעוניינת לבצע כל בדיקה, רציתי להבין אם התופעה יכולה לחלוף עם הזמן בלי טיפול. תודה מראש.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה