שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

27/11/2003 | 05:57 | מאת: דניאלה

שלום לאחר לפרוסקופיה גינקולוגית סך מתן נוזלים IV 2000 הוצאת קטטר FC 4600 האם תוכל להסביר לי איך ישנה כמות כפולה של הוצאת נוזלים מול כמות הנוזלים שניתנה, תודה מראש

שלום לך, יכולות להיות סיבות שונות... לא ציינת כמה נוזלים קיבלת במהלך הניתוח בדרך כלל כמות זו נרשמת בגליון המרדים... או כמה שתית לאחר הניתוח... כמובן שיכולות להיות סיבות נוספות הקשורות לסיבת הניתוח שאותו לא ציינת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה