שפתיים פנימיות נפוחות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/10/2018 | 01:27 | מאת: שפתיים פנימיות נפוחות

לאחר אוננות השפתיים הפנימיות מתנפחות לי. הלכתי פעמיים לרופאת נשים והיא אומרת שזה פטריה והיא הביאה לי טיפול וזה לא ככ עוזר. ניתן לציין שאני בתולה מה לעשות?

מדובר בתופעה תקינה שהינה חלק מהריגוש המיני והגברת זרימת דם לאזור באם אין אי נוחות או תלונות אחרות אין צורך בטיפול

12/10/2018 | 00:40 | מאת: שאלה דחופה

שלום תודה רבה הרגעת אותי ממש. אבל הרופאת נשים שלי המליצה על המשחה דרמקומבין האם כדאי להשתמש בה בכל מקרה?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה