ציסטה עם מחיצות מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/09/2018 | 22:22 | מאת: ציסטה בשחלה ימין

בת 52מקבלת מחזור תקין.החודש המחזור הקדים בשבוע (יש לי התקן)ניגשתי לרופא לבדוק שההתקן תקין ומה קרה שהקדים הווסת?.(דימום בצבע הרגיל)בדק אותי וראה שיש בשחלה ימין ציסטה מחיצות 5.5סמ.לציין שטיפה הרגשתי כאב בצד ימין ושבחודש 4/18היו בד דם שגרתיות.... בניהםtsh תקין נתן לי לעשות דופלר אגן.וכן בד דם ca125ועוד.האם אני צריכה לדאוג?האם קורה בגיל המעבר רשם ps צוואר תקין.pvרחם במבנה תקין.בצד ימין מלאות

ממצא ציסטי שחלתי בגודל זה דורש הערכה כפי שהומלץ לך לבצע, באם ציסטה זו אינה קטנה יש צורך בד״כ לבצע לפרוסקופיה על מנת לקבלת תשובה מדוייקת על טיבה לא אוכל להרחיב ללא היכרות עימך ובדיקתך

אני מצטער על התשובה המאוחרת אך ממצאים כגון אלו חייבים בד״כ ניתוח לפרוסקופי אלא באם בבדיקה חוזרת הממצאים האלו קטנו באופן משמעותי אשמח לסייע אנא צרי קשר עם מזכירתי 0544554692

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה