שאלה...................

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

31/08/2018 | 07:22 | מאת: שושי

כשעושים היסטרוקופיה אבחנתית עושים זריקמה מקומית או ספינלית לגב, ושאלתי היא האם אפשר לעשות זריקה מקומית לא לגב אלא לנרתיק ואם כן מה הסיכונים בזריקת הרדמה לנרתיק

היסטרוסקופיה אבחנתית אינה כרוכה בהזרקה מקומית או ספינלית אין צורך בהזרקה לנרתיק אנא כנסי לאתר שלי ותוכלי לקרוא על הנושא בהרחבה אשמח לסייע

02/09/2018 | 16:09 | מאת: שושי

כן אני יודעת אני פשוט מכווצת בנרתיק ודי פוחדת שיכאב לכן שאלתי בקשר לזריקות הרדמה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה