כאבי אנדו בהריון מה עושים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

16/07/2018 | 09:18 | מאת: בת חי

שלום , אובחנתי בעל פה כסובלת מאנדו ואחד הפתרונות שהוצע הנו הריון , אני כבת 40 ונקלטתי להריון ונמצאת בשבוע 6 אני מרגישה כאב במוקד האגן השמאלי כפי שסבלתי בעבר (בעיקר בשנה האחרונה , כאב משתק ללא יכולת תנועה באחד ההתקפים ל3 ימים, ומאז אותו התקף כל חודש במחזור ובביוץ סבל .. גם לפני כן סבלתי מאוד במחזור אבל לא ברמה של שיתוק וחוסר יכולת תנועה ) הכאב עכשו אינו כפי שהיה אך עדיין כואב ומציק וההליכה שפופה בעקבות הכאב אני חוששת מאוד להמשיך את הריון במצב הזה כי אם זה ההתחלה והכאב מטריד מאוד מה יניה עם תוספת המשקל ככל שההריון יתקדם וחוששת שלא אוכל לתפקד אני אמא ל3 שיהי בריאים ולמרות שרציתי את ההריון מאוד כני חוששת שלא אחזיק מעמד הכאב מלחיץ אותי ובעיקר החשש לחוסר תפקוד בהמשך עד מצב ששוקלת הפלה בחיוב עם כל הצער שבדבר אודה למענה א

16/07/2018 | 09:22 | מאת: בת חי

לא ציינתי , אך יש לי כיומיים דימום מועט טרי .. וגם הפרשות חומות

לא ניתן לסייע ללא הערכה בדיקה והכרת כלל תלונותיך לעתים יש צורך בבדיקות הדמייה על מנת להעריך את מצבך לא כל התלונות נעלמות במהלך ההריון ולעיתים יש צורך במעקב ואשפוז

16/07/2018 | 12:41 | מאת: בת חי

באיזה הדמיה מדובר ? ומה עושים בשלב ראשוני כדי להתחיל את הבירור הזה

פונים לרופא או מרפאה המתמחה באנדומטריוזיס עם כלל הבדיקות שעברת טרם ההריון בשלב ראשון תעבירי בדיקה גינקולוגית מקיפה ובדיקת על קול על מנת להעריך מה מיקום הנגעים הדמייה נוספת תעשה על פי תלונותייך והממצאים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה