האדרה ניכרת בבדיקת MRI

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

08/07/2018 | 19:07 | מאת: ליאת

בעקבות ממצא של רחם רב שרירני הופניתי לבדיקת MRI - זאת לאחר מספר בדיקות US בהן נראה היה גידול מסויים (לא מהיר) בנפח הרחם - השרירנים נותרו ללא שינויים מהותיים. בדיקת MRI העלתה שאין הפרעה בדיפוזיה, אולם יש האדרה בינונית עד ניכרת הבולטת יותר בשרירן הכי גדול. בדיקת US שלאחר בדיקת MRI יצאה תקינה, ללא זרימות חשודות עם RI0.7. האם האדרה ניכרת מצביעה על חשד לממאירות במקרה הנ"ל. בתודה מראש.

לבדיקות האולטראסאונד ו MRI אין אפשרות לקבוע לאשר או לשלול ממאירות גם לא לבדיקות זרימות כדאי להייעץ עם הרופא ששלח אותך לבדיקות אלו והמכיר את כלל הפרטים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה