הוצאת מירנה ואי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/07/2018 | 20:03 | מאת: נתי

שלום רב, בת 40. ברקע שני ניתוחים בעקבות אנדמטריוזיס. לפני חודש וחצי הוצאתי את ההתקן (מירנה) לאחר 5 שנים. רציתי לתת לגוף מנוחה. החשש הוא שחודש וחצי מהוצאת ההתקן לא קיבלתי מחזור. האם זה היגיוני??? אני לא אמורה לקבל מיד?

אי קבלת ווסת לאחר הוצאת מירנה הינה דבר שכיח ולכן אין סיבה לדאגה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה