אחרי ניתוח קיסרי דחוףףףף

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

22/06/2018 | 22:09 | מאת: נטלי

שלום רב מקווה שזה המקום להתייעצות אני 11 ימים אחרי אחרי ניתוח קיסרי 3 יזום אף פעם לא היה לי לא הידבקויות ולא כלום הבעיה שלי זה שהיום פתאום הרגשתי כמו גוש גולה בגודל כדור פינג פונג בבטן תחתונה בצד ימין מעל הצלקת הניתוחית היא לא כואבת אבל קצת הרגשה לא נעימה באזור הצלקת כשנוגעים בגוש גם בצד שמאל יש גוש גולה אבל יותר קטן מצד ימין יש סיבה לדאגה זה נורמלי? פשוט לא זכור לי שהניתוח הקודמים היה לי את זה מצטערת על האורך פשוט קצת לחוצה

מצטער על התשובה המאוחרת אבל מומלץ לפנות לרופאך להערכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה