גלולות קלייר/אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/06/2018 | 23:26 | מאת: גלית כהן

שלום,  אני סובלת מאנדומטריוזיס וקיבלתי כטיפול את הגלולות קלייר. הרופאה שלי- כירורגיית שד טוענת שרמת האסטרוגן בגלולה זו מאוד גבוהה.  בגלולות אחרות יש בערך 20 מיקרוגרם בעוד בקלייר יש 1-3 מ"ג.  אמרה לי שהיחס הוא עצום ועלול לסכן אותי בעתיד. אשמח לדעתך תודה!

שלום לך אין מדובר באותו אסטרוגן אשר קיים בגלולות אחרות ובקלייר רמתו משתנה במהלך החודש ואינה קבועה ולכן אין להתייחס רק למינון שציינת כדאי לפנות לייעוץ אצל הרופא שהמליץ לך על הטיפול ומכירך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה