ניתוח כריתת רחם ורצון לדבר עם עוד נשים בגילי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

27/05/2018 | 19:01 | מאת: ניתוח כריתת רחם

שלום, שמי נורית ואני בת 65. אני הולכת לעבור ניתוח כריתת רחם - בלפרוסקופיה בקרוב. אני מתוחה וחרדה ורציתי לשאול איפה אני יכולה לדבר עם עוד נשים בגילי שעברו את הניתוח? אני רוצה להיחשף לדעות של נשים ומה הן עברו. בתודה מראש:)

פני לרופא האמור לנתח אותך ואני בטוח שהוא יסייע לך אני חושב ששיחה עם מטופלות שעברו ניתוח דומה יפחית מאד את החרדות לקראת הניתוח

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה