גמירה, כאבים בטבור, צד ימין וציסטה פרא שחלתית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/05/2018 | 12:48 | מאת: מאירה

שלום דר אולי אין קשר לפורום אך אשאל בכל מקרה- כאבים בבטן תחתונה בצד ימין לאחר גמירה אורגזמה, כאבים שמלווים בכאב למעשה בטבור בזמן גמירה שהתחילו מזה כמה חודשים ומתרחשים רק בזמן הגמירה, ולא היו לפני.. 1. האם מקור הכאב הכוונה- הרגשה של סוג זרם חשמלי בבטן תחתונה לדגדגן ולצד ימין איפה שלמעשה קיימת לי גם ציסטה פרא שחלתית האם יכול להיות בגלל הציסטה הפרא שחלתית שיש לי בצד ימין פתאום יש את הכאב הזה שאני מרגישה בזמן הגמירה?? אני רוצה לציין שזוהי ציסטה שאובחנה מלפני 10 שנים בערך, והיא במעקב והוחלט לא לעשות ניתוח, היא בגודל 44*55 ונשארת ככה ללא שינוי. ועד כה לא היו בגלל כאבים בזמן הגמירה. אולי היא התחילה לגרום לכאבים פתאומיים? ושאלה נוספת בבקשה- האם כשארצה להיכנס להריון בעתיד ואני כרגע בת 30, אני יכולה? או שייכולה להיות בעיה עם הציסטה להיכנס להריון או בעיות פוריות? תודה

לא ואכל להתייחס ללא בדיקתך מומלץ על הערכה כולל בדיקת אולטקראסאונד עדכנית כמובן שלממצאים אלו יכולה להיות השלכה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה