אולטרסאונד לאחר לידה קיסרית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/03/2018 | 12:40 | מאת: ליאת

שלום. ביצעתי אולטרסאונד לאחר לידה קיסרתי. הלידה היתה לפני חודש וחצי. באולטרסאונד ישנו ממצא בחללה רחם באיזור הצוואר ממצא ציסטי בצוואר בהדיות מעורבת בגודל של 73*49 מ"מ שאינו מקבל זרימת דם. אני קצת מודאגת.. אודה על קבלת תשובה מה הממצא אומר ?

כדאי לפנות להערכה ובדיקה אני מתאר לעצמי שכבר פנית במקרים אלו מומלץ על היסטרוסקופיה אבחנית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה