כריתת רחם כדרך למניעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/03/2018 | 08:11 | מאת: אלמונית

אובחנתי כנשאית brca ועל כן אני מתכוונת לעבור כריתת שחלות וחצוצרות מניעתית. חשבתי לנצל את ההזדמנות לעבור גם כריתת רחם בהזדמנות זו למנוע אפשרות למחלות נוספות. מה דעתך בעניין?

יש הבדל בין נשאות ל brca 1 או 2 כדאי לפנות לייעוץ לפני החלטה על ניתוח , חשוב להכיר את תלונותייך עברך הרפואי הממצאים בבדיקה וכמובן הסיפור המשפחתי אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה