הריון בסיכון אחרי מיומקטומיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/02/2018 | 20:54 | מאת: דניאל

שלום אני 8 חודשים אחרי מיומקטומיה פתיחת בטן מלאה + פתיחת רחם אחרי 3 מיומות ענקיות ורחם מוגדל סוף סוף נכנסו להריון ראשון אך יקר מוזמנת רק לשקיפות במרפאה של הריון בסיכון האם יש חשיבות לצאת לשמירה ? חייבת לציין שסובלת מכאבים הזויים אולי מהתפרים אני כבר לא יודעת #!!

כדרי לחהתייעץ עם הרופא המטפל, עם הרופא שניתח לא ניתן לסייע ללא היכרות עימך ובדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה