שאלה על הפרשות לפני וסת

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

22/01/2018 | 18:07 | מאת: עדי

שלום, בת 25, בריאה, מחזור סדיר. מזה ארבע שנים סובלת מהפרשות חומות עשרה ימים לפני כל וסת. אינני נוטלת גלולות (לקחתי עד לפני שנתיים (יסמין, דיאנה) והפסקתי מתוך מחשבה שאולי הגלולות הן שגרמו להופעתן של ההפרשות). אני סובלת מאז ומתמיד מכאבי בטן "נסבלים" אך בתקופה האחרונה החלו להתלוות אל כאבי הבטן כאבי אגן מאוד חזקים(רק בזמן הוסת) ושינוים ביציאות. עשיתי בדיקות שונות בינהן US,פרופיל הורמונלי, ובדיקה וגינלית וכולן תקינות. כעת אני נוטלת כבר חודש שני כדורי דופסטון (רק בשלב הלוטאלי) אך בנתיים אין שינוי. אשמח לדעתך,האם זה מעלה חשד לאנדומטריוזיס? והאם כדאי לשקול היסטרוסקופיה בהמשך? תודה מראש.

לאור תלונתייך מומלץ לפנות להערכה מסודרת כולל בדיקתך והכרת כלל תלונותייך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה