ציסטה דרמואידית בשחלה ימנית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

06/01/2018 | 19:48 | מאת: סיון

היי.. עשיתי צילום Ct בטן וגילו ציסטה דרמואידית בשחלה ימנית בגודל של 4*5 .. הייתי אצל רופאת נשים ששלחה מסמכים לצורך ניתוח.. אך הרבה חברים המליצו לעוד חוות דעת מגיניקולוג .. אני חוששת לעשות ניתוח שלא יפגעו בשחלות ופוריות ..אשמח לעזרתכם לפני ניתוח תודה ♡

מומלץ תמיד להייעץ לפני החלטה על ניתוח בדיקת אולטראסאונד חוזרת עדיפה במקרים אלו אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה