שאלה בנושא אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/12/2017 | 13:25 | מאת: אור

שלום וברכה אני נוטלת גלולות סרזט כשנתיים בגלל חשד לאנדומטריוזיס רופא שלח אותי לעשות בדיקת דם לפרופיל הורמונלי... מה שאומר שאני צריכה להפסיק את הגלולות ל5 ימים שאלתי האם זה חייב? ואם כן תוך כמה זמן יהיה לי דימום? רוצה לערך נפשית לכאב;)

מדוע עלה חשד לאנדומטריוזיס? האם עברת הערכה מלאה? האם נמצאו ממצאים? האם את מתכוננת להרות כעת? מדוע פרופיל הורמונלי כעת? אנא התייעצי עם רופאך המכיר את כלל תלונוייך ומצבך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה