גינקולוגיה רפואת נשים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/11/2017 | 22:43 | מאת: NOT_FOUND

מצאו גוש ברחם 7.6 ס"מ. אמרו שכנראה זאת מיומה. מה יכול להיות עוד חוץ ממיומה?

שרירן או מיומה, הינו גידול שפיר של שריר הרחם, לעיתים רחוקות מאד אין מדובר בגידול שפיר, לעיתים קשה להבדיל בין שרירן לבין אדנומיויס מצב הגורם לכאבים עזים במהלך הווסת. מומלץ על פנייה לייעוץ ובדיקת על קול ייעודית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה