הפרשות חומות ממשיכות גם לאחר ההיסטרו והלפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

15/09/2017 | 14:33 | מאת: מיקי

שלום רב ד"ר לפני חודש בדיוק עברתי היסטרו+לפרוסקופיה במטרה לבדוק חצוצרות (שהיה חשד שחסומות) ונישה בצלקת קיסרי. בניתוח נצרבה הנישה והוצא פוליפ קטן שהיה ליד אחת מהחצוצרות. החצוצרות עצמן התגלו כתקינות אך עם מעבר איטי של הנוזל. ההחלמה מהניתוח הייתה בסך הכל מהירה ולאחר מספר ימים כבר הרגשתי כאילו לא עברתי שום ניתוח. רק מה... ההפרשות החומות ממשיכות. כבר קיבלתי מחזור אחד (שהגיע בזמן) מאז הניתוח וההפרשות אחריו ממשיכות ונראה שיש יותר ממה שהיה לפני הניתוח. אני עוד כמה ימים אמורה לבייץ (לא יודעת אם יש קשר) ושמתי לב שההפרשות גוברות והן נוזליות יותר. חשוב לציין שאינני מרגישה שום כאב או תחושה מוזרה כלשהי. בביקורת שעשיתי אצל רופא הנשים שלי לפני כמה ימים נאמר לי לא לייחס יותר מידי משמעות להפרשות ושכנראה הן ימשיכו. כמו כן נאמר לי שאני יכולה לנסות החודש להיכנס להיריון טבעי. 1. הגיוני שההפרשות האלה נמשכות? 2. האם אפשר לנסות להיכנס להיריון עם הפרשות כאלה? תודה רבה

פני עם שאלות אלו למנתח או לרופאך לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך ועם דוח הניתוח המפורט

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה