ניתוח תיקון נישה קיסרית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/09/2017 | 12:00 | מאת: עדן

שלום רב אובחנו אצלי 2 נישות בעובי של בין 2.5 ל3 מ״מ. לאחר ביצוע אולטרסאונד והסטרוסקפיה המליצו לי על ניתוח לתיקון נישה. במקביל הלכתי לחוות דעת נוספת ששם אמרו לי שאני יכולה להיכנס להריון עם נישה רחמית ולהיות רק במעקב הריון בסיכון גבוה אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה להחליט , אודה לעזרה. בעניין

מצטער על התשובה המאוחרת , אך לא ניתן לייעץ ללא היכרות עימך ובדיקתך יש להצטייד בכלל הדוחות אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה