זרקתי מינון 3.75 להפסקת הווסת

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

05/09/2017 | 14:28 | מאת: מעיין

שלום הזרקתי לוקרין לפני שנה 11.25 וזה הפסיק לי את המחזור לחצי שנה. עכשיו הזרקתי מינון 3.75, כמה זמן זה עלול להפסיק? אם זה יפסיק רק לחודש הבא את המחזור, מתי ניתן להזריק שוב כדאי שיפסיק ללא קבלת מחזור? (אני רוצה שיפסיק לי ל4 חודשים) תודה

לא ניתן להזריק ללא מעקב רופא מטפל, ללא מעקב אחר צפיפות עצם וללא התוייה ברורה לטיפול

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה