2 טיפולי IVF שכשלו..........................................

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/08/2017 | 12:52 | מאת: ענבר בר

שלום ד"ר סוריאנו,אני בת 25 וחולה באנדומטריוזיס,מטופלת אצל ד"ר אדריאן שולמן עברתי 2 הפריות שכשלו ואני ובן זוגי מיואשים וכואבים ,נאמר לי שבגלל גילי הצעיר יוכנס לי רק עובר אחד בכל פעם ,האם אתה ממליץ להחליף רופא? מה הצעד הבא שעליי לעשות ? תודה על העזרה ענבר ובעלה המסור

אשמח לסייע אנא צורו עימי קשר, עם כלל הפרטים והמידע הרפואי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה