היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

14/07/2017 | 15:18 | מאת: נתי

שלום, אני בת 37 שני הריונות ולידות תקינים. הריון שלישי (לפני שנתיים) היה רק שק הריון. נטלי 2 מנות של ציטוטק ועוד כדור נוסף לבסוף בשל שארית עברתי גרידה. הריון רביעי שנה אחכ כך, הפלה נדחית שוב עוברת גרידה. מאז (חצי שנה) ללא מחזור . היסטרוסקופיה הבחנתית לא מצליח הרופא להדגים את הרחם ונעצר בצוואר הרחם מציע לי לעבור ה.ניתוחית רק במידה ואני רוצה הריון ומכין אותי שתדרש היסטרוסקופיה יותר מפעם אחת מזהה הידבקויות קשות,חשש לאשרמן. רופא אחר באמצעות אולטראסאונד רואה רירית דקה (5"מ''מ) אוטוטו ביוץ. ממליץ כן לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית מאחר ויש סיכוי שהרחם לא ניזוק במידה קשה. מה דעתך?

שלום לך לא ניתן לקבוע מידת נזק ללא ביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית ו/או ניתוחית לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך ובדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה