בדיקות זקיקים וציסטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/07/2017 | 11:54 | מאת: עדי

שלום רב, בוקר טוב , מצב תוצאות מעקב זקיקים- מ א- 26/6 יום 12- זקיק 10 משמאל.וממצא ציסטי צלול יום 14- רירית 6, זקיק שמאל- 14 ממ, מצד ימין ממצא ציסטי צלול- 39×30. יום 17- רירית 7.5- זקיק נשאר 14 ממצא ציסטי צלול - 37*40 מה דעתך? האם זה בגלל הציסטה? למה הזקיק לא גדל בכלל? אודה לתשובתכם. תודה!

אנא פני לרופאך המכיר את עברת המיילדותי, מאפייני הציסטה, הסיבה למעקב זקיקים תלונותייך ועוד במעקב זקיקים יש להעזר בבדיקות דם (אסטרדיול ופרוגסטרון) לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה