בדיקת u.s וגינלי מהיום

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/07/2017 | 16:54 | מאת: פ.

דר' שלום, בבדיקת us וגינלי , שחלה ימנית אורך: 25 מ"מ, רוחב 20 מ"מ הערות: בתוכה ניצפה ממצא סולידי בקוטר 18 מ"מ ללא כל זרימות על פני הממצא ובשוליים. בת 66 סרטן שד מלפני 5 ש'. מודאגת, אשמח להסבר. תודה !!

ממצא שחלתי בוודאי באם סולידי מחייב הערכה כולל בדיקת על קול מדוקדקת, סמנים בדם ובדיקה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה